Famuus by l'Amuse

automaat - traiteur - kroket à l'or - tafeldéco

Check!

Beperk uw checklist, tijd is kostbaar. In slechts enkele stappen plant u een aangename gelegenheid, groot of klein, feestje of gewoon gezellig tafelen. Wij kunnen u voorzien van tafeldécoratie en heerlijke gerechten. Relax, met dit 'totaalconcept' vangt u vele vliegen in 1 klap


We kennen het allemaal, druk druk druk. Breng een bezoek aan onze voedingsautomaat. Deze is 24 op 7 beschikbaar. Ook last-minute lekker eten op feestdagen, weekends, na een late shift, bij onverwachts bezoek of gewoon een hongertje... het kan allemaal. We bieden o.a. een weeklunch, enkele klassiekers en desserts aan. Laat een bad-hair-day u niet tegenhouden!

Automaat

24/7 lekker eten


Een hap uit ons traiteuraanbod. Slechts 2 dagen op voorhand plant u uw favoriete moment van de dag in, het famuus-moment, 's morgens - 's middags - of bent u eerder een avondmens? Een seizoensgebonden tapasavond onder vrienden en familie is niet meer weg te denken, kortweg gezelligheid en zo min mogelijk organisatiestress, daar gaan we voor!

Traiteur

ONTBIJT - BUFFET - MENU - tapas


Aperitiefkroketjes, een verzamelnaam voor een heerlijke combinatie aan ingrediënten omhuld door een goudbruin gebakken korstje. U kan ze, zoals de naam verklapt, serveren als aperitiefhapje, maar zijn evengoed zeer lekker in combinatie met een frisse salade of bij een avondje bingewatchen. Bovendien kan het assortiment handgerolde kroketjes u steeds aangeboden worden met bijpassende dipsaus. 

Kroket à l'or

APERITIEFKROKETJES à la carte


Maak van elke gelegenheid een famuus succes zonder zorgen, zonder tijdsnood en heel gewaagd... zonder uw checklist. Indien u gekozen heeft voor de aperitiefkroketjes met een bubbeltje bij, een menu met wijnen, hoeft u enkel nog deze déco tafelboxen te bekijken. Uiteraard kan u die ook apart bestellen in verschillende versies en formaten.   

Tafeldéco

Genieten van je moment


food is the ingredient that binds us together

You don't need a silver fork to eat good food

Graag jouw familie of vrienden verrassen met een cadeaubon?

Famuus by L'Amuse

Hoogstraat 20
9600 Ronse

BE 0784.569.058

KBC: BE21.7350.6166.4403


© Famuus by L'Amuse